viernes, 10 de junio de 2011

QUÈ EN SABEU, DELS PIRATES?


- D'on eren els pirates?
Hi ha pirates des-de el segle V a. C, en l'anomenada Costa dels pirates, en el Golf Pèrsic. Altres zones on hi havien pirates va ser al Mar Mediterrani i el Mar de la Xina Meridional.
- Com eren els pirates?
Eren dolents, sanguinis i cruels, mataven a gent indefensa per aconseguir lo que ells volien i també entre altres pirates.
- Que vol dir la paraula pirata?
Persona que es dedica a la pirateria, és una practica de saqueig i bandolerisme marítim amb el propòsit de robar la seva càrrega, exigir rescat pels passatgers, convertir-los en esclaus i moltes vegades apoderar-se de la seva nau.
- Com vivien ?
Els pirates es passaven el dia navegant al mar amb la seva nau, m'entres que atracaven a diferents ports.
- Com vestien?
Pantalons bombatxos, camises amples de colors vius, faixa o cinturó ample, turbant berber o mocador, gel·labes, botes o babutxes.
- Quines armes feien servir?
Feien servir armes de foc, de ''metralla'', canons, granades, i sempre anaven acompanyats d'alguna espassa o ganivet.
- Per aquí treballaven?
Treballaven per als capitans del vaixell.

- Redacció
Els pirates vivien arreu del món, surcaven tots els mars i oceans buscant diferents ports o altres vaixells per atracar-los i robar les coses que posseïen, entre aquestes coses les joies, armes i també prenien persones per vendre-les com esclaus. Ells eren dolents, cruels i valents, homes d'aventura que feien la mínima cosa per aconseguir el que volien. Es vestien molt diferents de com ara a l'actualitat, robes amb la que estiguessin a gust i sempre portaven alguna arma a sobre, que la feien servir per protegir-se dels enemics o per matar la gent. Treballaven per els seus capitans, netejaven les naus i sempre estaven al seu servei. Però degut a això, mai volien deixar de ser pirates, per a ells el vaixell era la seva casa com la vida al mar, que era també molt important. Es destacaven per la seva forma de ser, de viure i el seu físic, però sobretot per ser pirates. Una de les coses que mes els hi agradava era l'alcohol, especialment el ron. Eren perseguits per la guardià reial cosa que impedia que poguessin tenir una vida molt tranquil·la i millor.

1 comentario:

  1. Vigileu amb les faltes!!!! Heu de pensar que es valoren totes les matèries i a l'hora de fer una redacció heu de tenir en compte tots els aspectes.

    LAIA

    ResponderEliminar